office@sababelca.rs +38117664580 Ponedeljak - Subota 08:00 - 16:00

O nama

Privatno trgo-građevinsko preduzeće ‘‘SABA BELČA’’ d.o.o., Preševo, Salvadora Aljendea 22, osnovano je 19.11.1991.god. Jedna smo od kompanija sa najbogatijom tradicijom u građevinarstvu na teritoriji Pčinjskog okruga i jedna od malobrojnih koja je iz tranzicije izašla jača i stabilnija.

Naše preduzeće, od samog osnivanja ima profesionalnu aktivnost na svim poljima u građevinarstvu, pri čemu je naš zadatak da učinimo sve što je u našoj moći da ponudimo usluge vrhunskog kvaliteta. Taj zadatak prihvatamo odgovorno i sa zadovoljstvom. Celokupan paket naših usluga koncipiran je u skladu sa najvišim dometima poslovanja a naš glavni cilj je osiguranje vrednosti prema promenama, zbog čega smo upotrebili iskustvo i praktiku u svim svojim razvojnim koracima. Idući sa vremenom, naše preduzeće ostalo je verno vremenu, sa jednim jedinim ciljem, da naši klijenti budu zadovoljni našim uslugama i proizvodima, a to smo mogli postići samo radom i našom individualnom i kolektivnom odgovornošću, te i dalje uredno radimo na korišćenju starih metoda rada za koje smatramo da su bile dosta efikasnije, kombinujući ih sa savremenim tehnologijama.

Zahvaljujući profesionalizmu u svim oblastima svoje delatnosti, PTGP “SABA BELČA” DOO se na tržištu pokazalo kao pouzdan i proveren partner. Naš rad u procesu poslovanja, od ideje do realizacije, karakterišu kvalitet, pouzdanost u ispunjavanju obaveza i potpuna pravna sigurnost.

Proizvodnja betonske galanterije postala je poslednjih godina još jedna komponenta u širokom spektru građevinskih delatnosti kojim se bavimo. Prilikom proizvodnje betonske galanterije, primarno nam je da kvalitet bude na zavidnom nivou, uz korišćenje najsavremenijih materijala i tehnologija.

Naravno, pratimo trendove u oblasti u kojoj poslujemo, tako da iz godine u godinu usavršavamo sopstvene kadrove, osavremenjujemo tehničke kapacitete i edukujemo sopstveni menadžment. Mišljenja smo da je ovo ključna stvar i bitna karika uspeha u poslu kojim se bavimo.

Menadžment našeg preduzeća sastoji se od profesionalnih stručnih grupa u projektovanju i građevinarstvu, pri čemu svoju delatnost koncentrišemo na najsavremenijim izborima projekata, i uvek prevazilazimo želju i san naših klijenata.

Inače, modernizacija opreme u proteklom periodu bila je jedan od bitnih faktora koji je građevinska kompanija PTGP “SABA BELČA” realizovala. Tako da su se pored najsavremenijih građevinskih mašina u okviru raspoloživih resursa našle i one mašine koje predstavljaju najsavremeniji oblik tehnologije rada.

Posedujemo veliki broj najsavremenijih građevinskih mašina, alata i dodatne opreme, ali svakako da je ljudski potencijal ono čime se firma najviše ponosi. Naša firma, koja svojim kapacitetima svakako može odgovoriti svim potrebama tržišta, prihvata poslove koji su velikog obima i specifičnih zahteva. Kompanija se već duži niz godina bavi poslovima niskogradnje ali u poslednjim godinama može se svakako podičiti i rezultatima koje je postigla na izgradnji kompletnih objekata.

Uspeli smo da kreiramo jednostavan sistem funkcionisanja koji nam, pre svega, omogućava da pružimo našim komintentima vrhunsku uslugu uz minimalnu novčanu nadoknadu.

Vizija našeg preduzeća sastoji se u postavljanju standarda koji će biti merilo kvaliteta kada je u pitanju ova vrsta građevinskih radova i proizvodnje na teritoriji Srbije i šire. Kvalitet koji je do sada bio prisutan neće, i ne sme biti drugačiji u vremenu koje je ispred nas.

Organizacija PTGP ’’SABA BELČA’’ d.o.o. je uspostavila, dokumentuje, primenjuje i održava integrisani sistem menadžmenta i neprekidno poboljšava njegovu efektivnost u skladu sa zahtevima standarda  ISO 9001:2008,  ISO 14001:2004 i  OHSAS 18001:2007.

Naše preduzeće je jedno od retkih građevinskih preduzeća koje je uspelo da odoli i negativnim posledicama ekonomske krize, pogotovu u oblasti građevinarstva. Vremenom smo se prilagođavali potrebama tržišta i na taj način i pozicionirali svoju delatnost.

Tokom svojih godina rada, dobili smo veliki broj priznanja za kvalitet, od strane državnih organa, privatnih organizacija i stranih organizacija za procenu kvaliteta. Naš primarni cilj poslovanja je uspeh i zadovoljstvo naših klijenata i komitenata, i ovo ostaje jedan od glavnih ciljeva naše kompanije.

Trudimo se da Vam u svakom trenutku pružimo maksimalno kvalitetnu uslugu, jer znamo da i Vi tako pristupate svom poslu. Vaše pozitivne reakcije na dosadašnju saradnju predstavljaju snažan motiv za još intenzivniji razvoj naše delatnosti. Hvala na svim rečima podrške i konstruktivnim sugestijama, mi smo tu zbog Vas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.